Клиенти

Нашиот успех го мериме преку успехот на нашите клиенти, компании со кои сме работеле директно или како дел од поголеми проектни тимови:

 • ЕОС Матрикс – наплата на побарувања/финансиски консалтинг, програма за менаџмент тимот, 2017
 • КЕМЕТ Елетроникс – производна компанија, програма за комуникација и конфликт на раководителите, Обука за обучувачи, 2016-2018
 • WINNER Life Осигурување – Менаџмент Академија за Тим Лидер 2018-2019
 • Алкалоид Скопје – фармација и козметика, развој на вработени, 2016-2019
 • ЕВН Македонија – Обуки за продажни тимови – 2013
 • Македонски Телеком – Обуки за продажни тимови – 2016-2019
 • ОНЕ-ВИП – Обуки за менаџмент ниво, 2019
 • Цементарница УСЈЕ – Кариерно советување, 2017, 2019
 • WABTEC MZT – производна компанија, програма за менаџмент тимот, 2015
 • LL Кетеринг – индустриски и комерцијален кетеринг, проект за организациски развој 2017-18
 • Alliance One Macedonia – Кавадарци – програма за развој на вработени, коучинг за менаџменти тимот и тимот на раководители, систем за управување со учинок 2014-2018
 • Божиновски Часовници и накит, Битола – организациски развој, регрутација на Менаџер за човечки ресурси и менторство, 2017
 • Bella – Модна конфекција, програма за продажни вештини, 2018-2019
 • Де-Та – Сара Фешн, организациски развој, регрутација, маркетинг стратегија, 2017
 • Ликом Ресен – трговија со маслинки и маслиново масло, организациски развој, регрутација, маркетинг стратегија – 2017-2019
 • Комфи Ангел Прилеп, производна компанија – обука на реководители и менаџмент ниво, менторство на сектор за човечки ресурси
 • Мермерен комбинат Прилеп – производна компанија – тимбилдинг проект 2019
 • УНИПЛАСТ Струга – производна компанија, организациски развој 2019
 • ТеТе Пласт Скопје – производство, организациски развој 2019
 • Приматекс Скопје – услуга и производи за хигиена, програма за развој на вработени 2019
 • СОС Детско село – Обуки за менаџментот, Обуки за односи со јавност, 2013-2019
 • Национален Демократски Институт НДИ– Обуки за комуникација 2014
 • Рајфајзен Банка Косово – Програма за обуки 2017
 • БКТ Банка Косово – Обуки 2016
 • Price Waterhouse Coopers PWC Bugarija – Мини MBA академија – 2013-2019
 • SABIS International School , 2013-2019
 • Проект за обуки за кариерни советници во средни училишта – Град Скопје 2019
 • Проект за обуки за кариерни советници во средни училишта – YES, 2015-2018

Побарајте повеќе информации за тоа како можеме да придонесеме и кон вашиот бизнис!

Пријави се тука

Галерија

Огласи за работа

Обуки и сертификации